aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Warme maaltijden aan huis

OCMW

Dorpsstraat 7
Geetbets
T 011 58 65 80
F 011 58 65 88
Mail ons

Openingsuren

Maandag 9h-12h
Dinsdag Gesloten, enkel op afspraak en van 17h-19h
Woensdag 9h-12h  en van 14h-16h
Donderdag 9h-12h
Vrijdag Gesloten, enkel op afspraak

De dienst warme maaltijden is opgericht om bejaarden en gehandicapten de kans te geven zo lang mogelijk in hun eigen omgeving te wonen.

Op deze manier krijgen mensen, die zelf moeilijk kunnen instaan voor het bereiden van een warme maaltijd, dagelijks een gevarieerd middagmaal.

Al onze maaltijden worden bereid in onze professionele keuken en aan huis geleverd van maandag tot en met zaterdag. Indien je dat wenst, mag je de maaltijd ook komen afhalen. Voor personen die zondags ook een maaltijd wensen, wordt er zaterdag een diepvriesmaaltijd meegebracht.

Elke maaltijd wordt met de nodige aandacht voor de cliënt bereid. Moet je een bepaald dieet volgen (suikerloos, vetarm, zoutarm) of heb je graag je vlees/vis al gesneden, ons keukenpersoneel zorgt er voor !

Wij maken de maaltijd naar jouw wensen !

Elke dag bereiden we de maaltijden met verse ingrediënten en elk maaltijd bestaat uit soep, hoofdgerecht, dessert en een vieruurtje.

De prijs van de maaltijden wordt steeds berekend aan de hand van het gezinsinkomen.

NIEUW !
Om tegemoet te komen aan de wensen en noden van alle cliënten, werd de dienst maaltijden onlangs uitgebreid. Omdat sommige mensen ook moeilijk kunnen voorzien in hun avondmaaltijd, kan je nu voor ’s avonds eveneens een maaltijd verkrijgen. Je hebt de keuze tussen een broodmaaltijd of een warme hap/snack. Momenteel bieden we als warme hap een heerlijke pasta aan.
Deze avondmaaltijd wordt ’s middags samen geleverd met de warme maaltijd.

Wil je meer informatie of wens je deze dienst aan te vragen, dan kan je contact opnemen met Martine Steenbergen.

(pdf, 80.7 kB)

Op deze pagina kan je het menu van de week nakijken.

Reglement dienst warme maaltijden (pdf, 80.7 kB)

Bookmark and Share