aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Academie Haspengouw voor muziek Geetbets & Kunst Onderwijs

deeltijds kunst

ACADEMIE HASPENGOUW BEELD

GEETBETS

Algemene beeldende vorming

Wie graag tekent en schildert kan zich in september laten inschrijven in de Academie Haspengouw Beeld, beter bekend als de tekenacademie.

In de tekenacademie doen wij altijd toffe dingen. We tekenen op grote en kleine vellen papier en gebruiken hiervoor verschillende soorten tekengerief zoals potlood, kleurpotlood, houtskool, inkt en viltstift. Wij schilderen ook veel met plakkaatverf, waterverf en bister. Boetseren doen we met klei en papier-maché en van allerlei afvalmateriaal maken we echte kunstwerken om trots op te zijn. Wie dus graag leuke dingen maakt, kan zich bij ons echt uitleven!

Ben je tussen 6 en 11 jaar, dan kan je terecht in de AH[Beeld]

BAK - Dorpsstraat 7A in Geetbets op:

woensdag van 13u30 tot 15u10 of zaterdag van 8u45 tot 10u25.

Animatiefilm

Sinds september 2013 is er een nieuwe afdeling: animatiefilm.

Leerlingen van de Lagere Graad leren op een creatieve manier tot een eigen beeldtaal te komen om hun filmpjes te ontwikkelen. Met de computer leren ze hun opgemaakte beelden en tekeningen te verwerken en bewerken tot een heuse animatie. Zij leren omgaan met videocamera en digitaal fototoestel. Zelfgemaakte tekeningen, boetseerwerkjes, knipsels, poppen komen als het ware tot leven in dit atelier. Ook het toevoegen van muziek en geluidseffecten vormen een belangrijk onderdeel in deze afdeling.

zaterdag van 10u40 tot 12u20.

ACADEMIE HASPENGOUW MUZIEK

GEETBETS

Muzieklessen vanaf 8-jarigen

In de muziekacademie kan men terecht voor noten- en instrumentenleer. In het eerste jaar leert men de noten al zingend en spelenderwijs en vanaf het tweede jaar kan men een instrument leren bespelen.

De muzieklessen van het eerste jaar vinden plaats op maandag van 16u tot 17u en op woensdag van 13u tot 14u30 in de BAK, Dorpsstraat 7 A in Geetbets.

kidsacademie

Kidsacademie voor 6- en 7-jarigen

Ook kinderen van 6 en 7 jaar (eerste en tweede leerjaar) kunnen al naar de muziekles komen. Ze zingen, spelen en musiceren op een creatieve, leuke manier.

Zo worden ze op speelse wijze voorbereid op de notenleerlessen. Deze lessen vinden eveneens plaats in de BAK, dit op zaterdag van 11u30 tot 12u30.

Voor meer info surf naar www.academiehaspengouw.be.

Bookmark and Share