aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Welkom

Beste bezoekers,

Van harte welkom op de website van de gemeente Geetbets. Het gemeentebestuur en de gemeentelijke diensten proberen u zo goed als mogelijk te informeren over onze dienstverlening en werking.

Via uw bezoek aan onze website zult u kunnen vaststellen dat onze gemeente heel wat te bieden heeft. Als landelijke gemeente vindt u er 3 mooie deelgemeenten met ontelbare mooie bezienswaardigheden, wandelpaden en landschappen. U vindt er nog oude kastelen, kasteelhoeves, kerken en kapelletjes die u laten mijmeren over de tijd van vroeger.

Geetbets maakt deel uit van het fietsroutenetwerk. De pilotenroute met de fiets verkennen is een aanrader! In verschillende horecazaken kunt u even halt houden om te verpozen. Meer informatie over dit alles kunt u ook nog op deze website terugvinden.

Beste bezoeker, ik dank u alvast voor uw bezoek aan onze website. Als u nog meer vragen hebt, kunt u steeds terecht bij de gemeentelijke administratieve diensten. U kunt deze telefonisch bereiken op het centrale telefoonnummer 011 58 65 00.

Ik wens u een aangename " Surftocht ".

Indien uzelf nog bemerkingen of suggesties heeft, laat het ons weten op info@geetbets.be. Wij  proberen alvast hiermee rekening te houden..

Jo Roggen

Met een oprechte groet  

Jo Roggen

Burgemeester