aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Sociaal Huis

OCMW

Dorpsstraat 7
Geetbets
T 011 58 65 80
F 011 58 65 88
Mail ons

Openingsuren

Maandag 9h-12h
Dinsdag Gesloten, enkel op afspraak en van 17h-19h
Woensdag 9h-12h  en van 14h-16h
Donderdag 9h-12h
Vrijdag Gesloten, enkel op afspraak

Wat?

Aan elke persoon toelaten om een kwaliteitsvol leven te leiden : dat is de basisopdracht die we wensen te vervullen.

De bezorgdheden van de mensen zijn geen statisch gebeuren, maar veranderen voortdurend mede door veranderingen op maatschappelijk vlak.

Vroeger beperkte de rol van het Sociaal Huis zich vooral tot ouderenzorg.

Vandaag is het Sociaal Huis aanwezig van de wieg tot het graf : onder andere via een sterk evoluerende SOCIALE DIENST en  logistieke THUISZORG (warme maaltijden en poetsdienst).

Er wordt ook, samen met de vzw St-Elisabethdal (Nieuwerkerken) een woon- en zorgcentrum gerealiseerd en samen met de Maatschappij voor Sociale Woningen te Landen en het gemeentebestuur worden er plannen gemaakt voor sociale huurwoningen.

Het Sociaal Huis wil evolueren naar een laagdrempelig dienstencentrum op sociaal vlak  en aanwezig zijn op de verschillende momenten van het leven….. Op deze website kan u kennis maken met de verschillende diensten van het Sociaal Huis.

Het Sociaal Huis kan zijn rol maar spelen dankzij een groep van enthousiaste medewerkers. Zij worden bijgestaan door een aantal vrijwilligers die de verbinding met de lokale bevolking onderstrepen.

Uw frequent bezoek aan onze site samen met uw positieve kritische opmerkingen zullen ons stimuleren om het Sociaal Huis van Geetbets een warm nest te laten zijn voor iedereen.

Bookmark and Share