aaa
rss
Verzusterd met de Poolse gemeente Witkowo embleem Witkowo

witkowo.pl


Lees hier het verslag van het bezoek van Witkowo.

NIEUWS

HAGEGOUD WIJNWEEKEND "SPRANKELEND HAGELAND"

HAGEGOUD WIJNWEEKEND "SPRANKELEND HAGELAND" 18 & 19 AUG 2018 van 14u tot 18u open deur weekend, gratis degustaties, rondleidingen door gediplomeerde gids 19/8 om 14u: rondleiding met tolk Vlaamse gebarentaal faciliteiten voor ruiters en paarden alle wijnliefhebbers welkom!
lees meer

Vanaf 9 augustus 2018 mogen handelaars geen extra kosten meer aanrekenen voor elektronische betalingen met de bankkaart, via overschrijving of via domiciliëring. Kom alles te weten in 11 vragen en antwoorden.

1. Handelaars mogen dus geen enkele kost voor betalingen met bankkaart meer aanrekenen? Dat klopt. Het wordt verboden voor handelaars om een toeslag of extra kost te vragen aan de klant voor betalingen met een betaalkaart of voor betaling via overschrijving of domiciliëring. Tot nu toe kon een h...
lees meer

Werken op afspraak

Het gemeente- en OCMW bestuur van Geetbets zoekt continu naar manieren waarop we onze dienstverlening t.a.v. de burgers kunnen verbeteren. Bij de recente verbouwing van het gemeentehuis investeerden we reeds in een nieuw onthaal dat tevens dienst doet als snel-loket. Daarnaast bieden we voortaan...
lees meer

Kippen in de tuin? Hou het Newcastle virus uit jouw kippenhok!

Sinds april 2018 zijn er al 14 besmettingen van de ziekte van Newcastle vastgesteld bij hobbypluimvee. De kippen worden dan erg ziek en sterven. Het virus wordt zeer gemakkelijk overgedragen en daarom heeft het Federaal Voedselagentschap ( FAVV) sinds 2 juli een verbod ingesteld op het verkopen,...
lees meer

Website voorzien van een nieuw uiterlijk dankzij de financiële steun van LEADER-Hageland & De Provincie-Vlaams-Brabant & Vlaanderen in het kader van het project “App Happy Hageland”.

Met deze nieuwe mobile responsabel website is het mogelijk om naar de website te surfen vanop de smartphone of tablet. Ja kan de HappyHageland app downloaden in de app Store en Google play.
lees meer
Bekijk alle nieuws

De applicatie 'Hinder in kaart' visualiseert diverse werken en evenementen die een hinder kunnen veroorzaken op de weg. Hieronder kunt u de kaart raadplegen.

UiT in Geetbets

SNEL NAAR

OCMW Geetbets

OCMW Geetbets

Bibliotheek

Bibliotheek

De Lijn

De Lijn