aaa

Zitdag invullen personenbelasting op woensdag 22 mei 2019 - enkel op afspraak !

Het maken van de afspraak kan telefonisch via ons onthaal op 011/58 65 00.

Je belastingaangifte invullen? DE FOD Financiën maakt het je gemakkelijk!

Online? Simpel, snel en ecologisch!

Je gedeeltelijk vooraf ingevulde aangifte of jouw voorstel van vereenvoudigde aangifte is online beschikbaar vanaf begin mei. Je hebt hier toegang toe, ook al heb je jouw aangifte op papier (nog) niet ontvangen.

Hoe krijg je toegang tot jouw aangifte of voorstel van vereenvoudigde aangifte?

Ga naar MyMinfin.be en meld u aan:

· Met « itsme® », op uw smartphone. Download de app en activeer ze met jouw identiteitskaart of bankkaart. Vervolgens gebruik je een code om in te loggen.

· Met jouw identiteitskaart, een kaartlezer en je pincode.

Je hebt een voorstel van vereenvoudigde aangifte gekregen?

Je gegevens zijn juist en volledig? Je moet verder niets doen. Je zal automatisch jouw aanslagbiljet (belastingberekening) ontvangen.

Je gegevens zijn onjuist of onvolledig? je moet ze corrigeren, hetzij via MyMinfin.be, hetzij via het papieren antwoordformulier.

Meer informatie? Hulp nodig?

Vind het antwoord op jouw vraag

Contacteer de FOD Financiën

Wend je tot het Contactcenter van de FOD Financiën via het online formulier of op het nummer 0257 257 57 (normaal tarief - elke werkdag van 8 uur tot 17 uur).

Laat jouw aangifte invullen door de experten van de FOD Financiën

De experten van de FOD Financiën helpen je graag in mei en juni 2019.

In onze gemeente kan je op woensdag 22 mei terecht in het Administratief Centrum De Molencouter om je belastingaangifte te laten invullen.

Medewerkers van de Federale overheidsdienst Financiën staan voor je klaar, je kan bij hen op afspraak terecht van 9u tot 12u en van 14u tot 16u.

Een afspraak kan je telefonisch maken via het onthaal van het AC De Molencouter op het nummer 011 58 65 00

Opgelet: Meld je zeker 5 minuten voor de afspraak aan en vergeet niet je identiteitskaart mee te brengen. Kom je voor iemand anders? Breng dan ook een kopie van zijn of haar identiteitskaart mee en een volmacht.

Past deze dag niet voor jou. Geen Probleem. Je kan terecht op eender welke invulsessie, ook buiten onze gemeente (zie de volledige lijst op de website van de FOD Financiën).

Een goede raad: zelfs als je jouw aangifte nog niet hebt ontvangen, kom je best zo snel mogelijk in mei. Op die manier vermijd je lange wachtrijen.

Wacht niet te lang, het is niet mogelijk jouw aangifte te laten invullen na de opgegeven data!

Alle nieuws