Zoutleeuw: Collector Oude Spoorweg - AQUAFIN

Beste bewoners van cluster 3, woningen van Glabbeekstraat 206/203 – 240/237

Zoals u wellicht gemerkt heeft zijn onze werkzaamheden terug opgestart. 
We zijn volop bezig met de voorbereidingen voor het plaatsen van de betonverharding aan de onevenkant van cluster 3. Door de beperkte ruimte die overblijft na het voorbereiden en plaatsen van de betonverharding zal er een éénrichtingsstraat worden ingesteld tussen Glabbeekstraat 206/203 en 240/237 en dit van de Heirbaan richting Budingen. Verder zal er, door deze beperkte ruimte, geen verkeer mogelijk zijn tijdens onze werkuren lopende van 6h30 tem 17h. We vragen u dan ook vriendelijk om jullie wagen(s) buiten onze werkzone te plaatsen. Parkeren kan op de door de gemeente ter beschikking gestelde parking ter hoogte van de kleine Glabbeekstraat.
Het plaatsen van de betonverharding aan de onevenkant zal worden verplaatst naar 24/01/2023 en 25/01/2023. Gedurende deze periode zullen de koordpiketten blijven staan.  
Wij doen onze uiterste best om de hinder tot een minimum te beperken. Mocht u nog vragen hebben over de uitvoering van de werken, kan u steeds terecht in de werfkeet.

PS: Onze planning verloopt steeds onder voorbehoud van weersomstandigheden.

Kort samengevat:

Kort samengevat: wapening voor de betonverharding wordt aan 1 zijde geplaatst, start betonwerken op 24/01 en 25/01 aan de oneven kant.
Tijdens de werkuren: geen doorgaand verkeer in cluster 3, na de werkuren en in het weekend wel doorgaand verkeer mogelijk in cluster 3, in 1 richting (in de richting van Geetbets Centrum naar Budingen). 
Uitzondering voor de hulpdiensten – steeds doorgang in noodgeval.