Collector Oude Spoorweg - AQUAFIN

Graag brengen wij u op de hoogte dat vanaf vrijdag 13/01/2023 de Glabbeekseweydestraat zal worden afgesloten voor het uitvoeren van enkele proeven op de nieuw aangelegde riolering. Indien deze proeven succesvol zijn kunnen we starten met het uitbreken van de oude riolering en het verwezenlijken van de nieuwe huisaansluitingen.  Hierdoor zal het niet mogelijk zijn om vanaf vrijdag 13/01/2023 tot en met maandag 27/01/2023 tijdens onze werkuren de Glabbeekseweydestraat in te rijden met uw voertuig.

We vragen u dan ook vriendelijk om uw voertuig gedurende deze periode buiten de werkzone te plaatsen (rekening houdend met voldoende ruimte voor het werfverkeer).  Onze werkuren lopen van 6.00h tot 17.00h.  U kan uw voertuig parkeren thv de parking aan Glabbeekstraat 240 of aan Glabbeekstraat 166.

 

20.101 Collector Oude Spoorweg, Geetbets (Zoutleeuw) - werfinfo

 

 • Eerste deel Glabbeekstraat, tussen de Spoorwegstraat en de B&B De Zevenslaper: worden momenteel de huisaansluitingen gemaakt door de onderaannemers van de nutsmaatschappijen.
   
 • Tweede deel Glabbeekstraat, tussen de B&B De Zevenslaper en de Heirbaan, de Glabbeekstraat achter het judolokaal: volgende week wordt er gewerkt aan nutsleidingen door onderaannemers van de nutsmaatschappijen.
   
 • Tweede deel Glabbeekseweydestraat: vanaf vrijdag 13 januari 2023 t/m maandag 23 januari 2023 worden er rioleringswerken uitgevoerd. Tijdens de werkuren (6h – 17h) is er geen doorgang van autoverkeer mogelijk. Er is parkeermogelijkheid op het perceel naast Glabbeekstraat 268 of aan het judolokaal Glabbeekstraat 166.
   
 • Derde deel Glabbeekstraat, tussen Heirbaan en kleine Glabbeekstraat (huisnummers 240/237), aan de kant oneven huisnummers: worden momenteel voorbereidende werken (plaatsen wapening, inspectieputten op hoogte brengen) uitgevoerd voor de plaatsing van betonverharding op dinsdag 24 en woensdag 25 januari 2023.

In dit deel is tijdens de werkuren (6:30h – 17h) geen doorgang van autoverkeer mogelijk!

Buiten de werkuren is er éénrichtingsverkeer ingericht op 1 rijweghelft (kant even huisnummers), vertrekkend vanaf de Heirbaan richting Budingen/Zoutleeuw.

 

 • De bewoners van de Glabbeekstraat die hun wagens niet op hun oprit kunnen zetten, kunnen gebruik maken van de parking, die extra aangelegd is.

Deze parking is gelegen op het perceel naast Glabbeekstraat 268. Tevens kan ook nog steeds de parking aan het judolokaal, Glabbeekstraat 166 gebruikt worden.

 

 • Algemene info:

-          Parkeer tijdens werkuren (6:30h – 17h) buiten de werkzone.

-          Extra voorziene parkings: op het perceel naast Glabbeekstraat 268, aan het judolokaal Glabbeekstraat 166, op het perceel naast de B&B De Zevenslaper

-          Al deze opgenoemde werken worden uitgevoerd onder voorbehoud van de weersomstandigheden.