Update werken Kwadestraat: vanaf donderdag 25/06 start aanleg van betonboorden

AAN DE BEWONERS VAN DE KWADESTRAAT

Project: “Sanering Hulsbeek”

Betreft:  glijbekisting en asfalt

Beste, 

Naar aanleiding van de werken in het kader van boven vernoemd project willen wij u op de hoogte brengen van het verdere verloop van de werf.

Op donderdag 25/06/2020 starten we met het aanleggen van de betonboord van de Kwadestraat. Aansluitend wordt de nieuwe fundering en de onderlaag asfalt van de rijweg geplaatst. De betonboord wordt getrokken beginnende vanaf het kruispunt met de Hulsbeekstraat aan de kant met de even nummers tot aan de Kasteellaan en zo terug naar boven aan de kant van de oneven nummers. Deze werken zullen +/- 5 dagen duren.

Gelieve donderdag VÓÓR 7u s’morgens uw voertuig buiten de werfzone te plaatsen, enkel voor de bewoners met de even nummers. De bewoners met de oneven nummers moeten dit doen vanaf vrijdag. Mogelijke parkeerplaatsen vind je in de gele zone op het bijgevoegd plan. Tijdens de werken en de uithardingsperiode van het beton is het onmogelijk om met uw voertuig uw eigendom te betreden. Voor het laden en lossen kan u wel met uw voertuig tot voor de woning geraken maar nadien zal u uw voertuig verderop moeten parkeren. De breedte bedraagt slechts 3,85 en 4m tussen de betonboorden waardoor kruisen niet mogelijk is.

Vanaf  25/06/2020 tot 8/07/2020 is het dus onmogelijk om de wagen aan de woning te parkeren. wij proberen dit zo snel mogelijk te beperken, en bij vervroegde toelating met de wagen naar de woning zullen wij dit mondeling communiceren.

De arbeiders kunnen altijd aangesproken worden op de werf hierover.

Met vriendelijke groeten,

Gertjan Moors

GEMOCO NV

kwadestraat
Klik om te vergroten

Terug naar alle nieuws