Hoe ga jij om met Corona? De grote Corona-studie versie 12 mei 2020

Doe mee met onze wekelijks terugkerende vragenlijst in te vullen en help ons bij het onderzoek en beleidsadvies. Alvast bedankt aan jullie allen. Sharing is caring.

Wat achtergrondinformatie:

  • Op vrijdag 13 maart 2020 vanaf middernacht gingen een aantal drastische maatregelen in om de verspreiding van COVID-19, het zogenaamde coronavirus, tegen te gaan. Op 17 en 27 maart en 24 april werden deze maatregelen verscherpt en verlengd. Op 4 mei werden ze voor de eerste maal gedeeltelijk versoepeld.
  • Met deze vragenlijst proberen we te peilen hoe je dit ervaart en toepast. We passen de vragenlijst elke keer licht aan ook op basis van de vele reacties. Omdat de gegevensverzameling volledig anoniem verloopt, zal je wel een aantal achtergrondvragen telkens opnieuw moeten invullen.
  • We willen in de eerste plaats documenteren. Wij vellen geen oordeel over wat je wel en niet hebt gedaan, maar er is grote nood om te weten hoe de bevolking omgaat met de crisis, niet in het minst om de verdere evolutie van de epidemie te kunnen voorspellen, de hospitalen te helpen inschatten wat er staat te gebeuren, en het welzijn van de bevolking op te volgen.
Terug naar alle nieuws