Werken Kwadestraat aanvang nutswerken maandag 4 mei

Beste bewoner,

Eerstdaags starten wij in uw straat met werkzaamheden in opdracht van FLUVIUS (zie bijgevoegde brief van Fluvius).

Hierdoor zal de toegang tot uw woning één van de komende dagen beperkt worden. Wij voorzien een loopbruggetje voor uzelf, maar uw wagen zal u buiten de werkzone moeten parkeren indien u hem die dag nodig heeft.

In normale omstandigheden komt onze werfleider of de ploegbaas u de dag ervoor persoonlijk verwittigen, maar gezien de huidige corona-crisis willen wij geen onnodige risico’s nemen. Daarom zullen wij een GROENE KAART aan uw brievenbus hangen, zodat u weet dat wij DE VOLGENDE WERKDAG ter hoogte van uw woning zullen werken.

Wij doen al het mogelijke om de werken zo veilig mogelijk te laten verlopen en wij rekenen dan ook op uw begrip en medewerking in deze toch wel uitzonderlijke situatie.

Ook zullen wij trachten om de algemene hinder die de werken met zich mee kunnen brengen tot een minimum te beperken. Heeft u toch vragen of opmerkingen, dan kan u mij op weekdagen (tussen 7.00u en 17.00u) bereiken op het nummer 0475 20 90 12 of u mag mij ook altijd een mailtje sturen: gery.geybels@apk.be.

Uiteraard kunt u eveneens contact opnemen met de klantendienst van Fluvius op het nummer 078/35 35 34. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00u tot 20.00u en op zaterdag van 9.00u tot 13.00u.

Met vriendelijke groeten,

Gery Geybels Werfleider 0475/20 90 12

Terug naar alle nieuws