Foto’s van Geetbets en zijn bezienswaardigheden

Het zijn vreemde tijden, dat wel.

Het Corona virus zorgt voor een heel andere manier van leven.

De getroffen maatregelen zijn zwaar, maar noodzakelijk als we dit beestje willen verslaan.

Deze vertraging van het leven en de lentezon zorgen ervoor dat veel mensen naar buiten trekken om te wandelen, een frisse neus te halen, hierbij genietend van onze prachtige gemeente.

We verkennen als het ware onze eigen buurt wat meer.

Aangezien we dit jaar graag een nieuwe toeristische folder willen ontwikkelen, leek het ons misschien wel een uitgelezen kans om van deze nood een deugd te maken.

Daarom willen we jullie vragen om foto’s van onze gemeente en haar toeristische troeven/bezienswaardigheden te maken, als jullie op wandel zijn. Stuur deze foto’s dan door naar vrijetijd@geetbets.be of plaats ze op de Facebookpagina ‘Geetbets in beeld’. Heb je ook leuke weetjes die bij de foto’s horen of uit je je liefde voor onze gemeente liever met woorden, doe gerust.

De foto’s kunnen ook gebruikt worden voor het gemeentelijk infoblad G’zet. Door de foto’s door te sturen of te plaatsen op de pagina geef je toelating om deze te gebruiken voor promotionele doeleinden.

Ga zeker niet speciaal op pad en hou je strikt aan de getroffen Corona maatregelen!

Hier even een greep uit ons rijk aanbod aan bezienswaardigheden:

Monnikenhof van Vlierbeek-Heerlyckheit van Elsmeren - Terlenen - Kasteel van Hoen -Sint-Rochuskapel - Kerken, molens, ruïnes - Gingko Bilobaboom - Hashtag Walk-of-fame - -Oorlogsmonumenten - G museum – Oriëntenhof – Watermolen - …….

https://www.facebook.com/

Terug naar alle nieuws