En dat het plezant geweest was ! Daar was iedereen het over eens toen de jaarlijkse seniorennamiddag ten einde liep.

Ruim voordat de deuren opengingen, schoven de eerste senioren al aan om een goed plekje aan tafel te bemachtigen. 

Bij het binnenkomen kregen alle senioren een korte vragenlijst overhandigd door het ontvangstcomite. 

Schepen van welzijn en senioren, Elke Allard, verwelkomde alle aanwezigen en vroeg om deze enquete in te vullen om zo de seniorenwerking nog meer af te kunnen stemmen op de senioren van Geetbets.

Daarna was het de beurt aan chefkok Bart van Betze Rust, die samen met zijn team zorgde voor een lekker driegangenmenu. En of het gesmaakt heeft ! 

Het dessert was net achter de kiezen, toen zanger  Robby Strauven, het opkomend talent uit het naburige Sint-Truiden, van wal stak. Robby kwam, zag en .... maakte ambiance ! Geen podium voor hem maar gezellig tussen de mensen zingen en hen entertainen, dat is zijn ding. Het duurde dan ook niet lang eer de eerste polonaise werd ingezet.

Het optreden van Robby werd even stilgelegd toen er hoog bezoek aankwam. Niemand minder dan de enige echte Sinterklaas maakte zijn intrede en natuurlijk had de heilige man ook zijn ondeugende Zwarte Pieten bij. Eén Pietje schaakte prompt een mevrouwtje om mee te dansen ! 

Uit de zak van de Sint kwam nog wat lekkers voor de allerbraafste en ook de Pieten strooiden lustig met wat snoep in het rond. 

Dankzij super teamwork konden we onze senioren een meer dan geslaagde namiddag aanbieden. Alle vrijwilligers verdienen dan ook een dikke pluim en een welgemeende dankjewel !

20191122_181623 (Small)20191122_184329 (Small)

20191122_185516 (Small)20191122_185950 (Small)

Terug naar alle nieuws