Rioleringswerken Geetbets: Heirbaan, Nieuwdorpstraat, Boterweg, Kattesteeg, Borgloonstraat

Beste klant

De aannemer die in uw straat rioleringswerken uitvoerde in opdracht van Infrax is op 9 oktober 2018 failliet verklaard. Een vervelende zaak, want hierdoor lopen de werken ernstige vertraging op.

We hebben ondertussen een nieuwe aanbesteding voor de nog uit te voeren werken uitgeschreven. We verwachten de biedingen hiervoor ten laatste tegen eind deze maand. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de aannemers die hierop inschrijven, kunnen we hopelijk snel een andere aannemer aanstellen en de werken terug opstarten. Zodra we hierover meer duidelijkheid hebben, brengen we u op de hoogte.

Om de toegankelijkheid van uw straat te verbeteren, heeft de aannemer begin oktober nog een laag steenslag aangebracht. Hier en daar zijn er putten gekomen in deze laag. We zullen deze zo snel mogelijk opvullen. Dit lijkt ons in het kader van de waterhuishouding een betere oplossing dan de laag steenslag volledig te vervangen, zoals eerder was aangekondigd.

Aarzel niet om ons te contacteren op ons storingsnummer 078/35.34.33 als u in de loop van de volgende weken nog hinder ondervindt in verband met de afwatering van uw woning of de toegankelijkheid van uw perceel.

Met vriendelijke groeten

Raf Rosseels                                                                                     &

Regiomanager Brabant-Lubbeek

Terug naar alle nieuws