15/09/2018: Woonbeurs in GC De Passant!

Op zaterdag 15 september 2018 van 10u tot 17u organiseren de stad Zoutleeuw, de stad Tienen, de gemeente Geetbets, Best Wonen tussen Zoet en Zout en hun partners een gezamenlijke woonbeurs. Het evenement vindt plaats in het gemeentelijk sport- en cultuurcentrum De Passant te Zoutleeuw.

Op de woonbeurs staat een divers aanbod van specialisten klaar om een antwoord te bieden op alle vragen in de “bouwsfeer”.

Centrale thema’s zijn:

  • de thermografische luchtfoto
  • de energielening
  • zorgwonen
  • woningaanpassingen
  • de betonstop
  • nieuwbouw, renoveren en benoveren.

We stellen je ook graag de resultaten voor van de thermografische luchtfoto die er op 14 januari en 13 februari van het grondgebied Zoutleeuw werd gemaakt. Wil je graag weten of jouw dak goed is geïsoleerd, dan kan je zelf jouw huis op de foto bekijken en nagaan waar en hoeveel warmte er via jouw dak ontsnapt.

Je vindt op de woonbeurs ook info over sociaal huren en kopen, evenals over sociale leningen. Kandidaat-huurders en/of kopers kunnen kennismaken met het aanbod in de regio. Daarnaast kunnen ook eigenaars-verhuurders op de woonbeurs kennismaken met de voordelen van het sociaal verhuurkantoor.

Er worden heel wat woonprojecten uit de regio voorgesteld op de woonbeurs en je krijgt de kans om contacten te leggen met projectontwikkelaars, makelaars, immokantoren en kredietverstrekkers.

Het Lokaal Gezondheidsoverleg (LOGO Oost-Brabant) geeft meer uitleg over een gezonde woonomgeving, binnen- en buitenmilieu en valpreventie. Het wooninfopunt zorgt voor info in verband met allerhande premies. De Kringwinkel is er met de klimaatmobiel en enkele aannemers van de provinciale groepsaankopen. Uiteraard denken we ook aan seniorenhuisvesting. Misschien heb je plannen met het dak, de verwarming, de elektriciteit, vochtproblemen, wil je jouw woning beveiligen of ecologisch (ver)bouwen), …

Dit alles en nog zoveel meer op zaterdag 15 september in GC De Passant, Aen den Hoorn 12 te Zoutleeuw! Breng gratis een bezoekje aan de woonbeurs en het zal je heel wat nieuwe ideeën en informatie opleveren!

Meer info over de woonbeurs? omgeving@zoutleeuw.be of 011-94 90 30.

Terug naar alle nieuws