Logeren in Geetbets

Bed en Bets    

bed en bets
Klik om te vergroten

Welkom in onze vakantiewoning 'Bed & Bets'. Wij bieden je een stijlvolle, gerenoveerde vakantiewoning aan voor max. 7 personen. De vroegere schuur/koeienstal is omgevormd tot een zeer knusse woning. Je vindt er een mix van oude en nieuwe materialen. Er zijn verschillende terrasjes, schaduwterras op de binnenkoer met een strakke vijver, overdekt terras met BBQ en tuinmeubilair, petanquebaan, ... En hondjes zijn ook welkom! Kortom heerlijk wegdromen tussen de fruitboomgaarden en het mooie Hageland.

https://bedenbets.be/

De Borgerij    

de borgerij
Klik om te vergroten

De Borgerij is ideaal gelegen voor mensen die willen genieten van rust en natuurschoon. Je vertoeft in een voormalige vierkantshoeve op een domein van 3 ha. De woning voor 10 personen en ’t Kurre, een woning voor 6 personen, staan los van elkaar. Je slaapt er luxueus. De moderne keuken biedt alle comfort en de huiselijke ruimte is een mix van oud en nieuw.

Verschillende terrasjes die specifiek toebehoren aan één van beide woningen, zorgen voor de nodige privacy voor iedereen.

De vroegere schuur vormden we om tot een ontspanningsruimte in de stijl van een bruine kroeg. In de saunaruimte kom je helemaal tot rust.

De ecologische zwemvijver is heerlijk! Het strandje en de grote steiger boven het water maken de beleving compleet.

Interesse? Neem een kijkje op www.deborgerij.be

De Zevenslaper    

de zevenslaper

Onze wellness B&B bevindt zich in een 19de eeuwse Vierkantshoeve gelegen in het landelijke Geetbets (Vlaams-Brabant) te midden van de fruitgaarden en vlakbij de 'IJzeren weg' fietsroute die van Diest over Zoutleeuw naar Tienen loopt. Onze 6 kamers zijn ruim en gezellig ingericht. Elke kamer heeft zijn eigen karakter en een privé wellness voorziening. Sauna of hamam met duo relaxatiebad en regendouche in elke kamer. Alle kamers beschikken over hedendaagse faciliteiten zoals LCD-tv, draadloos internet, een kluisje, een minibar, een Senseo en 4 van onze kamers hebben een sfeer gashaard. Rust en intimiteit zijn onze grote troef.

https://dezevenslaper.be/

Heerlijckyt van Elsmeren 

Heerlijckyt van Elsmeren

De Heerlijckyt Van Elsmeren is een origineel ontmoetingscentrum met een schitterende ligging. Het landgoed met kasteel, boerderij, vijvers en parken is prachtig gelegen te Geetbets aan de grens van Vlaams-Brabant en Limburg. Het biedt u en uw gasten een uitgelezen kader om rustige dagen te beleven in een warme sfeer. Bedrijven, opleidingsbureaus, trainers en andere begeleiders van groepen komen naar de Heerlijckyt voor seminaries, stages, retraites, teambuildings, opleidingen, meetings, incentives... Groepen vrienden en/of families zijn welkom om gewoon te genieten van de prachtige plek en de aangename wandel- en fietsomgeving. Zij laten zich ook verwennen door de huiskoks die originele en gezonde maaltijden voor hen klaarmaken. Ook een origineel feest met overnachting kan er plaats vinden.

https://www.heerlijckyt.org/

Vakantiehoeve Hulsbeek

Vakantiehoeve Hulsbeek

De vakantiestudio maakt deel uit van een oude boerderij. De studio is bereikbaar via een aparte zijingang en bevindt zich op de 1e verdieping. Deze biedt ruimte aan maximaal 4 personen (1 tweepersoonsbed en 1 slaapbank voor 2 personen). De studio bestaat uit een mooie open ruimte en is gelegen op het eerste verdiep van de voormalige hooizolder van onze boerderij.
In de gezellige ruimte vind je een knusse zithoek met tv en een comfortabele slaapsofa. Onze ingerichte keuken, slaapkamer & badkamer heeft alle troeven in huis om zorgeloos te genieten van jouw verblijf.

Het is heerlijk vertoeven in onze tuin met meerdere terrassen en tuinmeubilair. Je hebt uitzicht op onze groentetuin, serre, vijver en weide met schapen, kippen, eenden, ganzen en parelhoenders. 

Mits een kleine bijdrage is er de mogelijkheid om buiten te koken (pizzaoven, BBQ, tafel-grill), 2 elektrische fietsen te huren en gebruik te maken van de infraroodsauna.

Mens en natuur staan bij Hoeve Hulsbeek dicht bij elkaar.

Website: www.HoeveHulsbeek.be

Vakantiewoning Glabbeekstraat

Glabbeekstraat 141 – 3450 Geetbets

Vakantiewoning Hagegoud

Verdaelstraat 33- 3450 Geetbets

www.hagegoud.be