Vacature medewerker woonkwaliteit Tienen

Het IGS ‘Wonen tussen Zoet & Zout’ is samen met de stad Tienen op zoek naar een nieuwe collega voor de dienst woonkwaliteit.

Met het IGS-project ‘Wonen tussen zoet & zout’ willen Tienen en Zoutleeuw werk maken van een efficiënt lokaal woonbeleid.

Eén van de doelstellingen is het verbeteren van de kwaliteit van het woningpatrimonium en de woonomgeving. ‘Wonen tussen zoet en zout’ zoekt daarom een enthousiaste collega die op administratief vlak van wanten weet, maar ook interesse heeft in het technische aspect van de job.

Concrete ervaring is niet vereist: je wordt begeleid in de job met voldoende leermomenten.

Een technische voorkennis op het vlak van woningen en energie is wel een meerwaarde bij de sollicitatie.

Teamspirit gecombineerd met zelfstandig kunnen werken is een troef.

Takenpakket

Je geeft informatie en advies aan de bevolking op het vlak van wonen en huisvesting, om zo de woningkwaliteit te verbeteren. Verder geef je eigenaars technisch advies over woonaanpassingen, energieverbetering en om leegstand en verkrotting tegen te gaan. Je voert technische controles uit van de veiligheids-, gezondheids- en woonkwaliteitsvereisten. Een gepaste opleiding wordt voorzien. Je verwerkt deze controles administratief. Je taken voer je uit in samenspraak en onder de directe leiding van de coördinator.

Aanwervingsvoorwaarden voor de functie

Je bent in het bezit van een diploma hoger onderwijs van het korte type of daarmee gelijkwaardig. Je slaagt voor het aanwervingsexamen dat bestaat uit een schriftelijke proef die je kennis toetst, een gevalstudie en een sollicitatiegesprek.

Aanbod

Je kan aan de slag in een boeiende omgeving met wisselend contact met burgers, eigenaars en andere diensten.

We bieden je:

• een bruto maandsalaris van min. 2.142,17 euro en max. 4.064,96 euro (niveau B1-B3);

• een contractuele functie;

• een voltijdse tewerkstelling;

• maaltijdcheques;

• een hospitalisatieverzekering;

• een fietsvergoeding;

• de gelegenheid om je bij te scholen.

Er wordt een wervingsreserve van 3 jaar aangelegd

Interesse?

Solliciteren voor de functie van medewerker woonkwaliteit kan tot uiterlijk 24 november '17 door je cv, motivatiebrief, een kopie van je diploma en een recent uittreksel uit het strafregister aangetekend op te sturen naar het college van burgemeester en schepenen, Grote Markt 27, 3300 Tienen. Meer informatie over de functie, de aanwervingsvoorwaarden en de selectieprocedure kan je verkrijgen bij de personeelsdienst, Grote Markt 27, 3300 Tienen, tel 016 80 57 79 , personeel@tienen.be of bij het IGS, zelfde adres, 016 80 57 41 of 0498 92 57 17 of liliane.vanhelden@tienen.be

Functiekaart medewerker (pdf, 283.3 kB)

Terug naar alle nieuws