Start rioleringswerken PERSOONSTRAAT

Vanaf maandag 25 september starten wij in opdracht van INFRAX met rioleringswerken in uw straat. Wij doen onze uiterste best om de hinder tot een minimum te beperken. We danken u ook alvast voor uw begrip.

Verminderde bereikbaarheid

Tijdens de werken zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn. Ook uw woning/bedrijf zal tijdelijk niet of moeilijk bereikbaar zijn voor voertuigen. Wij vragen u daarom vriendelijk om uw auto tijdens de werkuren tijdig buiten de werkzone te plaatsen (van 7u ’s morgens tot 16u30).

Praktische afspraken

De aanleg van de riolering start ter hoogte van woning nr. 41 met het uitgraven en plaatsen van een pompput.Op woensdag 27 september wordt de asfaltlaag van de Persoonstraat volledig afgeschraapt .Vanaf dan zal er dus over een steenslagfundering gereden worden.

Vanaf donderdag kunnen dan de rioleringswerken starten vanaf woning 49 richting Ketelstraat.De werkzone schuift telkens op naargelang de vordering van de werken.

Huisaansluitingen

Aansluitend op de aanleg van de riolering, worden de huisaansluitingen van vuilwater en regenwater gemaakt. Om te voorkomen dat tijdens de uitvoering van de werken de huisaansluitingen van de nutsleidingen worden beschadigd, vragen wij u de vragenlijst op de achterzijde te vervolledigen en zichtbaar achter het raam te hangen.

Mocht u nog vragen hebben over de uitvoering van de werken, kan u steeds terecht in de werfkeet naast woning 48, of kan u telefonisch contact met mij opnemen.

Patrick Mantels

werfleider

gsm 0495/291057

Terug naar alle nieuws