Wijziging aanvullend verkeersreglement, voorrang van rechts.

De verbinding Hogen-Geetbets bestaande uit de Halstraat vanaf de grens met Zoutleeuw tot op het kruispunt met de Hogenstraat (Geetbets)-Hogenstraat-Overbeekstraat vanaf de aansluiting met de Hogenstraat tot aan het kruispunt met de Spoorwegstraat.

Aan het kruispunt OverbeekstraatSpoorwegstraat wordt deze verbinding ondergeschikt aan de verbinding Halen-Geetbets-Zoutleeuw.
De verbindingsweg Bergen-Hogen en Geetbets bestaande uit de Bergenstraat vanaf het kruispunt met de Heirbaan tot Bergenstraat 74- Rhodestraat- Overbeekstraat begrepen tussen de Rhodestraat en het kruispunt Hogenstraat-Overbeekstraat.
Aan het kruispunt Hogenstraat-Overbeekstraat wordt deze verbinding ondergeschikt aan de verbinding Hogen-Geetbets.
De verbindingsweg Geetbets-Rummen bestaande uit de Kastellaan begrepen tussen het kruispunt Kasteellaan-Borgloonstraat en Kastellaan-Ketelstraat.
Aan het kruispunt Kasteellaan-Borgloonstraat wordt deze verbinding ondergeschikt aan de verbinding Halen-Geetbets-Zoutleeuw. Aan het kruispunt Kasteellaan-Ketelstraat wordt deze verbinding ondergeschikt aan de verbinding Herk-de-Stad – Grazen.
De verbindingsweg Zoutleeuw-Grazen bestaande uit de Broekstraat-Vijverstraat. Deze verbinding wordt ondergeschikt aan de verbinding Sint-Tuiden-Geetbets (centrum) aan het kruispunt VijverstraatVerdaelstraat.
De verbindingsweg Rummen-Grote Steenweg (N716) bestaande uit de Kraaistraat. Deze verbinding wordt ondergeschikt aan de Grote Steenweg op het kruispunt Kraaistraat-Grote Steenweg en ondergeschikt aan de verbinding Herk-de-Stad –Grazen aan het kruispunt Ketelstraat-Kraaistraat.
De verbindingsweg Rummen-Nieuwerkerken bestaande uit de Grote Baan vanaf het kruispunt Grote Baan – Oppenstraat tot aan de grens met Nieuwerkerken. Deze verbinding wordt ondergeschikt aan de verbinding Herk-de-Stad – Grazen op het kruispunt Grote Baan – Oppenstraat

Plan wijzigingen (pdf, 611.8 kB).

Terug naar alle nieuws