Update verbouwing gemeentehuis

De verbouwingswerken aan het gemeentehuis in Geetbets vorderen goed.

De dakwerken bevinden zich in de eindfase waarbij het oude dakgebinte waar nodig vernieuwd werd, isolatie werd aangebracht alsook een onderdak, nieuwe pannen en dakgoten.

De verbouwingswerken op het gelijkvloers ter hoogte van het vroegere lokaal van de dienst Burgerzaken zijn gestart om er één centrale onthaalbalie te creëren om een betere dienstverlening te kunnen bieden, bijgevolg heeft de dienst Burgerzaken definitief haar intrek genomen op de verdieping naast het landschapskantoor van de dienst Vrije Tijd. Met de lift is de dienst Burgerzaken vlot bereikbaar. Sinds de start van de werken voor de inrichting van de nieuwe centrale onthaalbalie is de voordeur van het gemeentehuis gesloten en kan je de diensten bereiken via de dubbele deur aan de achterzijde van het gemeentehuis.

Eveneens zijn de verbouwingswerken bezig ter hoogte van de dienst ruimtelijke ordening en milieu, bijgevolg zijn deze diensten tijdelijk gehuisvest in de vergaderzaal op het gelijkvloers naast de raadszaal.

Simultaan verlopen de verbouwingswerken in de vleugel boven de bibliotheek zodat de integratie van het OCMW en gemeente spoedig een feit wordt en het personeel van het OCMW ook haar intrek kan nemen in het gemeentehuis.

Scan onze onderstaande QR code en blijf op de hoogte van alle nieuws uit Geetbets.

Terug naar alle nieuws