Infoavond + groepsaankoop ‘Energieke daken’

De provincie start in samenwerking met PAJOPOWER, 3WPLUS, IGO, KRINGWINKEL HAGELAND en de gemeenten de provinciale campagne ‘Energieke daken’. Via infosessies en een groepsaankoopactie van dak- en zoldervloerisolatie en fotovoltaïsche zonnepanelen wil de provincie i.s.m. de partners de plaatsing van fotovoltaïsche zonnepanelen en het isoleren van daken en zoldervloeren stimuleren.

De Kringwinkel Hageland en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden voor het HAGELAND en een aantal lokale aannemers en installateurs voor de uitvoering van de werken.  Een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan daarbij centraal. 

Interesse? Kom naar de gratis infoavond op dinsdag 20 juni 2017 om 20u00 in de raadzaal van het gemeentehuis van Geetbets, Dorpsstraat 7, 3450 Geetbets. Je krijgt er info over de campagne, de aanpak en mogelijke premies en leningen. De geselecteerde aannemers en installateurs zijn aanwezig en stellen hun aanbod voor. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies van het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen.

Scan onze onderstaande QR code en blijf op de hoogte van alle nieuws uit Geetbets.

QR-  Geetbets

Terug naar alle nieuws