Geetbets app voor handelaars !!!

Geetbets heeft een eigen mobiele applicatie. De gratis Onze Stad App - Geetbets bundelt informatie van het gemeentebestuur, lokale handelaars, verenigingen en zorgverstrekkers in één praktische app. Via de app kan je een put in de weg melden, een tafel reserveren op restaurant of de openingsuren raadplegen van een lokale handelszaak.

Koppel je met de applicaties van het gemeentebestuur, jouw handelaars, jouw verenigingen, jouw zorgverleners en blijf je op de hoogte van alles in onze gemeente. Zoek naar de handelaars, verenigingen en zorgverstrekkers die je zelf kiest en blijf op de hoogte van hun acties, contactgegevens, assortiment, activiteiten, ... Scan de Onze Stad App-QR-code om je te koppelen met diensten of om te communiceren met het gemeentebestuur.

Hou onze gemeente proper en veilig

Met de meldingskaart kan je makkelijk meldingen doen aan het gemeentebestuur, samen met een foto en correcte locatiebepaling.

Ontvang en stuur berichten

Ontvang berichten van het gemeentebestuur (b.v. info over verkeershinder en omleidingen), handelaars (b.v. promoties, nieuws,…) en verenigingen en stuur zelf berichten naar jouw vrienden. Je kiest zelf van wie je berichten wil ontvangen.

Vind alle activiteiten in onze gemeente terug

Activiteiten in de UiTagenda in de app kan je ook downloaden in je persoonlijke agenda op je smartphone of tablet.

Je kan de Onze Stad App – Geetbets gratis downloaden in de App Store (Apple) en Google Play Store (Android) via het zoekwoord ‘Geetbets.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van uw eigen app?


Dan nodigen wij u uit op 1 van onderstaande workshops.

01/06/2017 om 19u30, 12/06/2017 om 11u00
14/06/2017 om 19u30, 19/06/2017 om 11u00

Gelieve uw aanwezigheid per mail te bevestigen aan: eb@geetbets.be

Terug naar alle nieuws