Maandag 22 mei 2017 is het gemeentehuis uitzonderlijk gesloten!!!

Geachte inwoner,

Op 22 mei 2017 is het gemeentehuis gesloten.

Vanaf 23 mei 2017 zijn de gemeentelijke diensten terug bereikbaar via de dubbel deur aan de achterzijde (, 761.2 kB) van het gemeentehuis.

Je zal het ongetwijfeld al gelezen en gehoord hebben. Het gemeentehuis wordt grondig gerenoveerd en verbouwd n.a.v. de integratie van het OCMW.

De dienst burgerzaken zal plaatsmaken voor een onthaal en neemt zijn intrek in een groter bureel op de eerste verdieping van het gemeentehuis. Dit bureel is gesitueerd naast het landschapskantoor van de dienst vrije tijd. Eveneens dient de dienst ruimtelijke ordening en milieu te verhuizen naar de vergaderzaal (naast de raadszaal). Zij zullen nadien terug plaatsnemen in hun oorspronkelijke burelen die in oppervlakte worden uitgebreid

De verhuis van deze diensten is gepland op aanstaande maandag 22 mei 2017 waardoor er geen dienstverlening aan de burger kan verstrekt worden. Bijgevolg zal het gemeentehuis die dag gesloten zijn.

Omwille van de geplande werken aan het onthaal zal tevens de voordeur van het gemeentehuis vanaf 22 mei gesloten blijven voor het publiek.

De gemeentelijke diensten zijn vanaf dinsdag 23 mei 2017 bereikbaar via de dubbele deur aan de achterzijde van het gemeentehuis.

Plan tijdelijke toegang
Klik om te vergroten

Terug naar alle nieuws