Infrabel jobdagen regio Vlaams-Brabant…

Concreet zijn we voor de regio Vlaams-Brabant op zoek naar een 30-tal nieuwe medewerkers, in hoofdzaak technische profielen. De komende jaren zal dit aantal blijven stijgen, want een beduidend deel van onze medewerkers in deze regio gaat tegen 2020 met pensioen. Om tijdig te anticiperen op deze uitstroom, heeft Infrabel besloten om twee jobdagen te organiseren in Leuven en dit op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei 2017 (pdf, 5.7 MB).

Deze jobdagen gaan door in ons Logistiek Centrum Infrastructuur (LCI) van Leuven. Dit is een lokaal onderhoudsatelier vanwaar onderhoud en vernieuwing van het netwerk wordt georganiseerd. 

Het concept is eenvoudig: via live werkdemonstraties en informele babbels met toekomstige collega’s, kunnen kandidaten rechtstreeks kennis  maken met de verschillende functies. Aansluitend zorgen we voor een snelle aanwervingsprocedure: de dag zelf al krijgen ze te horen of ze worden aangeworven. Alle jurygesprekken en medische testen worden immers ter plaatse afgenomen.

…en ook in Brussel

Ook in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden we met deze uitdaging geconfronteerd. Specifiek voor het Brussels hoofdstedelijk gewest zijn we op zoek naar meer dan 100 nieuwe medewerkers met een technisch profiel, zowel hoog- als laaggeschoolden. Om die mensen te vinden, organiseert Infrabel jobdagen op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei 2017 (pdf, 2.3 MB).

Terug naar alle nieuws