Inhuldiging van de 'Walk of Fame' op 31/10

Het programma "De Ideale Wereld" selecteerde de gemeente Geetbets voor het aanleggen van de "Walk of Fame". Deze Walk of Fame wordt op maandag 31 oktober ingehuldigd op het stationsplein te Geetbets.

De Ideale Wereld is een satirisch actualiteitenprogramma op Canvas waar Otto-Jan Ham, Jelle De Beule en Sven De Leijer driemaal wekelijks hun licht laten schijnen over het nieuws van de dag. Lokaal nieuws, BV-nieuws, wetenschappelijk nieuws, faits divers, wereldnieuws, alles kan de revue passeren. Maar extra aandacht gaat steeds weer uit naar het spervuur aan berichten uit de wereld van de sociale media. In de rubriek "De Gulden Hashtag" nemen ze Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, etc. op de korrel en belonen ze elke uitzending één BV of politicus voor grensverleggend sociale mediagebruik. Wat is die beloning dan? Een afspraak met de geschiedenis. Wat anders zo snel verdwijnt in vluchtige newsfeeds beitelen ze nu in beton en messing. Een heuse Walk of Fame, waar iedereen die dat wil binnen 100 jaar nog halt kan houden.

De Walk of Fame komt te liggen in de drinkteilstraat langs het fietspad ter hoogte van het stationsplein. Op maandag 31 oktober wordt de Gulden Hashtag Walk Of Fame feestelijk ingehuldigd. Alle winnaars van een Gulden Hashtag, evenals de plaatselijke hoogwaardigheidsbekleders zijn uitgenodigd.

Bekijk hier de bekendmaking van de locatie van de Gulden Hashtag Walk of Fame!

Terug naar alle nieuws