Vacatures

De gemeente Geetbets gaat over tot het aanwerven van (m/v):

Diensthoofd burgerzaken 1 FTE – niveau B1-B3

Taken: Functioneren als meewerkend diensthoofd die de taken en werking van de dienst opvolgt en die de wet- en regelgeving inzake de diverse materie beheerst.

Meer inhoudelijke info over de functie vind je in de functiebeschrijving (vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document, 30.3 kB)

Aanwervingsvoorwaarden: houder diploma niveau B, relevante ervaring is een pluspunt, in het bezit zijn van een rijbewijs B en slagen in een aanwervingsexamen.

Beleidsmedewerker veiligheid, mobiliteit, milieu en GIS - 1 FTE - niveau A1a-A1b-A2a

Taken: Binnen de dienst grondgebiedszaken onder leiding van het diensthoofd de domeinen veiligheid, mobiliteit, milieu en geografische informatie inhoudelijk

opvolgen en coördineren. Optreden als milieu (als onderdeel van de omgevingsvergunning) - en handhavingsambtenaar.

Meer inhoudelijke info over de functie vind je in de functiebeschrijving (vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document, 30.6 kB)

Aanwervingsvoorwaarden: Minstens houder zijn van een masterdiploma, in het bezit zijn van een rijbewijs B, aanvullende opleidingen inzake milieu.

Houder zijn van het attest van Milieutoezichthouder. Relevante ervaring is een pluspunt en slagen in een aanwervingsexamen

Solliciteren voor beide functies: uiterlijk 4 juni 2015

Meer info: www.geetbets.be

Functie-inhoud diensthoofd burgerzaken: 011/58.65.21 – sb@geetbets.be 

Functie-inhoud beleidsmedewerker veiligheid, mobiliteit, milieu en GIS:

011 58 65 60 – sv@geetbets.be

Verloop aanwervingsprocedure: 011 58 65 23 – tb@geetbets.be

Terug naar alle nieuws