Gratis picknickdekens in de week van de opvoeding

De gemeenten Geetbets, Linter en Zoutleeuw geven gratis picknickdekens weg, zo lang de voorraad strekt. Samen met het provinciebestuur Vlaams-Brabant en vzw STORZO organiseren ze een gratis picknick en activiteiten voor kinderen en (groot)ouders aan in het Provinciedomein Het Vinne op woensdag 16 mei van 12u00 tot 17u00. Wat moet je doen om gratis zo'n deken te krijgen? Simpel, schrijf je hier in en ga op woensdag 16 mei lekker picknicken in Het Vinne.

De Week van de Opvoeding wordt elk jaar gevierd in de maand mei.  Overal in Vlaanderen worden dan boeiende en leuke activiteiten georganiseerd voor (groot)ouders en kinderen. In 2012 staat opnieuw één thema centraal: ‘Opvoeden is voor iedereen anders’. De gemeenten Linter, Geetbets en Zoutleeuw bieden samen met het provinciebestuur Vlaams-Brabant en vzw STORZO een gratis picknick en activiteiten voor kinderen en (groot)ouders aan in het Provinciedomein Het Vinne op woensdag 16 mei van 12u00 tot 17u00.

Ouders willen graag superhelden zijn. Ze goochelen dagelijks om werk en gezin te combineren. Ondanks al hun inspanningen en goede bedoelingen, voelen velen zich schuldig. Omdat ze hun baby naar de opvang brengen, omdat hun kind niet meekan op school, of omdat niet alles loopt zoals ze het zich hadden voorgesteld. En dan slaat de twijfel toe. ‘Doe ik het wel goed? Had ik niet beter...?’ Op zo'n momenten kan een babbel met een collega-ouder raad brengen. Niets zo geruststellend als het besef dat ook andere ouders met de handen in het haar zitten, blunderen, weleens uit hun sloffen schieten, of een onhandelbare tiener in huis hebben.

De flyer kan je hier vinden.

U kan zich inschrijven op: http://www.vlaamsbrabant.be/welzijn-gezondheid/gezinnen-met-kinderen/kalender-week-van-de-opvoeding-2012.jsp?tonsaiUri=1

Terug naar alle nieuws