Cultuurraad Geetbets bezoekt Kerstmarkt Maastricht op zondag 16 december 2012

Het Vrijthof, het bruisende middelpunt van Maastricht trekt in deze periode nog meer de aandacht dankzij de fonkelende kerstversiering. De omliggende terrassen doen evenzeer hun best om u in de opperbeste kerststemming te brengen. Maak een rondje over de kerstmarkt van Maastricht waar u allerlei snuisterijen en lekkernijen kunt vinden. Swingen en meezingen met bekende kerstliederen doet u in het Vrijthof Paviljoen. Of waag u op de ijsbaan en toon uw mooiste kunsten.

Vanaf het Vrijthof bent u slechts 3 stappen verwijderd van de sfeervolle winkelstraten. Voor kerstshoppen in Maastricht kunt u een hele dag of zelfs weekend uittrekken, wilt u alle winkels goed bekeken hebben. Neem ook de tijd om ondertussen uit te rusten met een beker warme chocolademelk terwijl u geniet van de ultieme kerstsfeer.

We vetrekken met de autobus omstreeks 13u00 aan het gemeentehuis van Geetbets/kerk Grazen/sporthal Warande en zullen omstreeks 14u00 in Maastricht aankomen. Er is de keuze tussen een vrij of groepsbezoek van de Kerstmarkt. ’s Avonds vertrekken we terug richting Geetbets omstreeks 19u00 zodat we vermoedelijk om 20u00 terug thuis zijn.

Kostprijs: 8 euro per persoon

Inschrijven kan via storting van het bedrag op het rekeningnummer BE81 0910 1678 0524 met vermelding “Kerstmarkt” en het aantal personen.

Voor meer info contacteer cultuurdienst gemeente Geetbets tel. 011/586545 of mail rj@geetbets.be.

Terug naar alle nieuws