Wooninfobeurs

De wooninfobeurs die start waar andere eindigen.

Je bent jong en zoekt een betaalbare bouwgrond of woning? Of je bent misschien al iets minder jong en bent b.v. op zoek naar een kleinere woning? Je wil graag een goedkope lening en ook die energiefactuur moet omlaag. Je vraagt je af hoe correct te isoleren of je woning aan te passen, en welke premies er daarvoor bestaan? Je wil graag meer informatie over hulpmiddelen thuis, diensten aan huis, enzovoort. Dit en nog veel meer kom je te weten op de wooninfobeurs "Duurzaam wonen is jezelf belonen", die plaats vindt op zondag 15 april 2012 van 10 tot 18 uur in het Provinciehuis, Provincieplein 1 te Leuven.
Natuurlijk kan ook het wat kleinere budget hier zijn gading vinden!

Op meer dan 30 stands staan deskundigen en technici klaar om je een antwoord te geven op al je vragen. Daarnaast pakken zij uit met onder meer info-sessies.

Duurzaam en energiezuinig wonen is verstandig omspringen met het gezinsbudget en het milieu. Meer dan 30 procent van de woningen in Vlaanderen heeft echter geen of een slechte dakisolatie. Gevolg: de energiekosten nemen een steeds groter deel van het budget in beslag.
De verschillende overheden hebben tal van voordelen en subsidies om energiebesparende ingrepen (isolatie, hoogrendementsglas, zonneboiler,...) te belonen. Dit maakt dat deze investeringen meestal zeer snel zijn terugbetaald. Maar welke subsidies zijn er dan zoal? Hoe moet je te werk gaan? Welke materialen en middelen zijn er voorhanden?  Je verneemt er alles over op de wooninfobeurs! Je kan er ook kennismaken met diverse materialen en je krijgt een introductie in ecologische isolatieproducten.
Zelfs als je zou beschikken over een wat kleiner budget, dan zal je ongetwijfeld verder kunnen geholpen worden op deze wooninfobeurs. En ook de doe-het-zelver is meer dan van harte welkom!

Bovendien kan je die dag ook terecht met je vragen rond aanpassingen in je woning, die het leven makkelijker maken als je een dagje ouder wordt.

Ook aan de kleine bezoeker wordt gedacht: gedurende de ganse dag worden er randanimatie en kinderopvang voorzien. Er is o.a. naast een speelhoek en filmvoorstellingen ook een knutselshop voorzien!

NB. De toegang is natuurlijk gratis!!!

Meer info op onderstaande link.

Terug naar alle nieuws