aaa
rss
Verzusterd met de Poolse gemeente Witkowo embleem Witkowo

witkowo.pl


Lees hier het verslag van het bezoek van Witkowo.

NIEUWS

Online inschrijven voor de kunstacademie

Deze week gingen de inschrijvingen voor de kunstacademie van start. Nieuw is dat je je vanaf dit jaar online kan inschrijven voor de richtingen beeld /muziek en dit tot eind september. Meer info: raadpleeg de flyer.
lees meer

Interesse om brandweerman te worden?

De hulpverleningszone Oost organiseert op diverse locaties en data infosessies over de aanwervingsprocedure tot brandweerman. Voor meer informatie kan je de folder raadplegen.
lees meer

Hoe kan jij je steentje bijdragen in het verminderen van de CO2 uitstoot.

Gemeente Geetbets is via het ondertekenen van het burgemeestersconvenant het engagement aangegaan om tegen 2020 20% minder CO2 uit te stoten. De procentuele verdeling van de CO2-uitstoot in Geetbets kan je terugvinden op onderstaand taartdiagram. 50% is afkomstig van de huishoudens, 25% van het ...
lees meer

Kermis Geetbets en Rummen

Dit weekend is het kermis in Geetbets. De programmatie kan je raadplegen in de affiche. Het weekend van 30 augustus is het Kermis in Rummen. Zie affiche.
lees meer

Mestactieprogramma 2015-2018

In uitvoering van de Europese Nitraatrichtlijn heeft de Vlaamse overheid een mestactieprogramma (MAP 5) voor de periode 2015-2018 opgesteld. Het vijfde mestactieprogramma bevat maatregelen om de verontreiniging van water door nitraten en fosfaten uit agrarische bronnen te verminderen en verdere ...
lees meer
Bekijk alle nieuws

KALENDER

Activiteit of evenement toevoegen
  Niets gevonden op .

  SNEL NAAR

  OCMW Geetbets

  OCMW Geetbets

  Bibliotheek

  Bibliotheek

  De Lijn

  De Lijn